Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Annas Gourmet

Annas Gourmet producerer kvalitets chutney og marmelader efter kogekunstens gamle dyder. De bruger altid de bedste råvarer og så vidt muligt danske.

Annas Gourmet blev grundlagt af Mette Bigum i 2014 med inspiration fra Mettes mormor, Anna. Alle opskrifterne stammer fra mormor Anna, som efterlod en spændende syltebog, der er med til at lede Mettes tanker tilbage til barndomsferier på gården, kærligheden til mad og de danske råvarer.

Mette oplevede hurtigt at de hjemmelavede produkter og genfindelsen af kogekunstens gamle dyder vakte stor begejstring. Virksomheden voksede sig så stor, at det var nødvendigt at overdrage projektet til nye og større kræfter. Det var essentielt at håndværket, kærligheden til råvarerne og kvaliteten forblev intakt. Udfra de kriterier er Selleberg Specialiteter det oplagte valg, hvilket betyder at produktionen foregår på Selleberg Herregård på Fyn.

Alle chutneyer og marmelader produceres på Selleberg Herregård på Fyn. Det betyder, at de selv står ved de store åbne gryder, og sikrer sig, at hver produktion lever op til deres standarder. Produkterne kvalitetstestes hver dag, så du kan være sikker på at få leveret den samme gode smag og standard hver gang.

Åbningstider butik:
Du kan købe produkterne i her i spisekammeret eller i Selleberg herregårdes gårdbutik, der har variende åbningstider: www.selleberg-herregaard.dk

Annas Gourmet
Kertemindevejen 23,
5290 Marslev
Telefon: 40 60 78 31
E-mail: info@annasgourmet.dk

www.annasgourmet.dk 

Vores produkter