Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Om Det Fynske Spisekammer

Det Fynske Spisekammer er målrettet både private og erhverv. Det hele handler nemlig om at gøre det nemmere for dig at få fingrene i de velsmagende fynske fødevarer.

Derfor har vi samlet alt det bedste fra Fyn ét sted - nemlig Det Fynske Spisekammer. 

Her finder du alt lige fra øl, vin og kolonial til friske, sprøde råvarer og smagfulde specialiteter - alt sammen fremstillet eller forarbejdet af passionerede fynske bønder og producenter. 

Dine varer bliver selvfølgelig leveret direkte til din dør. 

Vil du endnu tættere på de fynske producenter, kan du gå på opdagelse her

Det Fynske Spisekammer drives af KEB-Frugt Aps. Du kan læse vores handelsbetingelser og vilkår lige her

Som erhvervskunde vil du opleve et udvalg af friske råvarer, der rækker udenfor øens grænser. Det tilbyder vi, for at du kan handle flere varer ét sted. Det vil være varer, som vi med det fynske klima, ikke kan producere på øen. 
Ansøg om login til erhverv.

fragt og levering

Som privat forbruger får du gratis fragt, hvis dit køb overstiger 500 kr. Hvis du køber op til 500 kr. er fragten 79 kr.

Varerne sendes med Xpressen eller KEB-Frugt Aps og leveres til alle brofaste øer. Bor du ikke på en brofast ø, vil du blive kontaktet og kan mod et gebyr få leveret dine varer.

Levering:Til private op til 7 hverdage pga. logistikproblemer efter PostNord er stoppet med at levere fødevarer. Vi sender udenfor Fyn hver onsdag, så hvis du bestiller senest mandag, har du det leveret til din dør torsdag.

Varerne leveres i tidsrummet 8.00 – 17.00. Er du ikke hjemme, kan du skrive i kommentarfeltet, hvor vi kan sætte pakken. Kølevarer ankommer i kølebokse, så varerne holder den rette temperatur, og de fleste af vores varer bliver håndbåret hele vejen.

Som erhvervskunde på Fyn er fragten indregnet i prisen. Hvis din virksomhed/leveringsadresse ligger uden for Fyn, vil der være ekstra leveringsomkostninger, som aftales med KEB-Frugt Aps.
Flere produkter kan leveres fra dag til dag.

fortrydelsesret og returnering

Ønsker du at returnere en eller flere af dine varer, skal du returnere varen i samme stand, som du modtog den. Husk at angive dit bankkontonummer, så vi kan tilbagebetale pengene til dig.

Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten.

Varen skal returneres til os senest 1 dag efter, du har modtaget den. Varen kan også afleveres på vores lageradresse Holkebjergvej 87d, 5250 Odense SV. Er der ingen at træffe på adressen, vedlæg da kontakt nr. eller mailadresse, og vi vil kontakte dig.

kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Det Fynske Spisekammer. 

Tlf.: 29 24 30 12 
Mail: Stig@keb-frugt.dk

Ved reklamationer og lign. ring på 29 24 30 12. 

Det Fynske Spisekammer
Holkebjergvej 87d
5250 Odense SV

Cvr: 20 13 31 47

 

Nyeste produkter