Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Specialiteter

Fynske specialiteter er noget for sig. På Fyn får de gode lokale råvarer nemlig den tid, de skal have, til at opnå balanceret perfektion. Der er også taget hensyn til omgivelserne i produktionen af de fynske specialiteter. Det er nemlig en helt naturlig del af at være lokal, fynsk producent: Man passer på de områder, man selv bor i – til gavn for både sig selv, naboen, naturen og dyrelivet.

Fynske specialiteter er den oplagte gaveidé til dem, der er engageret i god smag og lokale råvarer til deres madlavning. Uanset om den foregår indendørs i køkkenet eller udenfor i haven. Her kan hjemmerørt sennep, økologisk chutney og lokal rapsolie bringe smagen af Fyn helt ned på tallerkenerne og give en endnu større madoplevelse.

Fynske specialiteter af enhver slags

 

Fyn byder på alle slags specialiteter. Lige fra tilbehør til salaten i form af frisk balsamico og æblecidereddike til søde fristelser som honning og marmelader. På den måde kan du trække den fynske charme med ind på både morgen- eller middagsbordet. Du kan med andre ord forkæle dine smagsløg med vores fynske specialiteter, uanset hvad dine smagspræferencer er.

Derudover har vi gjort det let at få tilført dine køkkenskabe et ekstra strejf af fynsk luksus – vi leverer nemlig direkte til din dør.

Læs mere