Kød
Fyn er med god grund kendt for sit limousinekød og kød fra naturkvæg. Med fri adgang til grønne arealer og fokus på dyrenes velfærd, så kan du købe kød fra kødkvæg med god samvittighed. Vi tror på, at glade dyr giver bedre kød i sidste ende og med et bredt udvalg af kød fra både kødkvæg og grise, så er der noget for alle smagsløg. Dyrene bliver slagtet i deres bedste alder når kødsætning og kvaliteten er perfekt.
Ud over det rene hakkede kød, så har vi også grillpølser og udvalgte udskæringer som entrecotes og cuvette.
Hvis du vil overraske gæsterne med frokost, så er der point at hente ved et godt stykke kød fra en lokal fynsk producent - vi tror på, at du kan smage forskellen.
Et solidt grundlag af holdning, erfaring og kærlighed
Dyrenes velfærd vægtes højt hos de fynske kødproducenter, og i sommerhalvåret får dyrene lov at gå frit på de store, omkringliggende arealer, og i vinterhalvåret går de indendørs med god plads omkring sig. Og det kan smages!
Kød fra Det Fynske Spisekammer er et godt valg for dig, der gerne vil købe danske produkter, kende historien bag produktet, støtte miljøet og spise sundt. Kødet forarbejdes på et solidt grundlag af holdning, erfaring og kærlighed.