Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Frugt og grønt

Frugt og grønt fra Fyn er sprængfyldt med saft, kraft og smag og det er da heller ikke uden grund, at Fyn kaldes for Danmarks have. Her på øen vokser nemlig næsten alt, hvad hjertet kan begære inden for grøntsager og frugter. Forholdene til dyrkning er optimale, da jorden er særligt næringsrig – og så er vi i øvrigt sikre på, den fynske charme smitter positivt af på de lækre afgrøder.

Måske er det endda derfor fynske kirsebær er særligt dybrøde, vores asparges ekstra sprøde og æblerne vidunderligt saftige.

Vi sælger kun frugt og grønt i sæson, derfor vil du nogle gange opleve, at dit yndlings grønt ikke er at finde på webshoppen. Tjek sæsonkalenderen for at se, hvornår det er tilbage igen eller få et overblik over, hvad du kan købe af frugt og grønt i løbet af året på Det Fynske Spisekammer.

Få dine fynske frugter og grøntsager leveret til døren

Bestiller du friske råvarer fra lokale producenter på Fyn hos os, får du dem leveret direkte til din dør – og er du ikke hjemme, når varerne ankommer, sørger vi blot for at sætte dem på et i forvejen aftalt sted. På den måde står grøntsagerne klar til at blive pragtfulde ingredienser i din aftensmad, mens frugterne indbyder til en sund snack inden spisetid.

Vi har både frisk fynsk frugt, knasende sunde fynske grøntsager og lokale kartofler og løg, som vil gøre sig perfekt i både familien Andersens gryder eller Michelin-udmærkede køkkener. Og når du vælger frugt og grønt fra de fynske producenter, er du i øvrigt sikker på, at råvarerne opfylder de høje danske fødevarekrav og -standarder.

 

Læs mere