Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Drikkevarer

Fyn er et mekka for gourmet’er ud i drikkevarer; fra økologisk fynsk æblemost til stærk fynsk brændevin. Men i stedet for at køre fra Bogense til Bagenkop, så har vi samlet udvalget fra mange gårdbutikker og bryggerier, så du kan købe drikkevarer online - i komforten fra dit eget hjem. Vi har mange forskellige typer drikkevarer, sådan at du nemt kan finde din yndlingsdrik fra lokale producenter. Der er både til store og til små.

Fyn er bl.a. kendt for sine mange mikrobryggerier og skønne specialøl brygget af passionerede og interessante producenter. Men du behøver ikke køre forbi dit lokale supermarked for de dejlige dråber, køb drikkevarer online direkte fra lokale fynske producenter her på Det Fynske Spisekammer.

Prisvindende vin, lun gløgg og kvalitetskaffe

Du kan også finde prisvindende fynsk hvidvin, der passer til en aften i godt selskab på en dejlig sommeraften, og i den hyggelige juletid byder vi på fynsk gløgg. Til hverdagens rutiner kan du få kvalitetskaffe og lækker the.

Når du køber drikkevarer online fra Det Fynske Spisekammer, så bliver dine varer bragt fra producenterne og direkte hjem til dig. Vi synes ikke, at det skal koste ekstra at købe drikkevarer online fra lokale producenter - og derfor har vi samlet alt fra økologiske til alkoholiske fynske drikkevarer her.

Læs mere