Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Syrengården

Økologi er i højsædet hos Syrengården, hvor far og datter, ildsjælene Morten og Martha Jensen, har 160 hektar jord til økologisk landbrug mellem Odense og Kerteminde. Familielandbruget er med Martha Jensen nu 4. generation efter Morten Jensens overtagelse i 1983, og Syrengården blev som én af Danmarks første en autoriseret økologisk virksomhed i 1984, og de har ikke set sig tilbage siden. På Syrengården er der sand økoglæde og sans for godt økologisk håndværk i et landbrug, hvor der gøres en ekstraordinær indsats inden for økologi i balance.

Morten Jensens hjertesager er økologi og bæredygtig udvikling, og hans grundholdning er, at man ikke sprøjter gift på fødevarer, som andre mennesker skal spise. Morten Jensens speciale er tidlige, økologiske kartofler, og han er ikke i tvivl om, at den økologiske dyrkningsmetode giver kartofler med en bedre smag. Hos Syrengården går de op i smag frem for hurtig vækst, og de vil hellere vente nogle ekstra dage for at frembringe råvarer med "sjæl i".

Udover kartofler sælger de æg, gulerødder, løg, rødbeder, græskar, agurk og årstidens grøntsager og frugter generelt.

På Syrengården har de egen gårdbutik, hvor du - udover deres egne varer - også kan købe produkter fra andre økologiske producenter fra Fyn som fx mel fra Økomølleriet Kragegaarden og most fra Lystgården.
Desuden har de stalddørssalg, hvor de udelukkende sælger deres egne økologiske varer. I stalddørssalget er der selvbetjening, og du kan komme forbi, når det passer dig.

Åbningstider i gårdbutikken:
Mandag: Lukket
Tirsdag - fredag: 09:00-17:00
Lørdag: 09:00-13:00
Søndag: 14:00 - 18:00

Stalddørsalget med årstidens grønt er altid åbent og tilgængeligt for selvbetjening

Syrengården:
Kertemindevej 250
5240 Odense NØ
Tlf.: 21 74 91 61 
syren5513@gmail.com