Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Svendborg Vingaard

I det sydfynske lige udenfor Svendborg ligger Birgitte og Jørgen Sejers vingård, hvor en sydlandsk idyl bruser frem. Den sydlandske stemning er ikke tilfældig. Da parret kom tilbage til Fyn efter to år i Barcelonas vindistrikter, havde de fundet inspiration til at starte deres egen vingård. Her blev det sydfynske klima belejligt med havet i nærheden, milde og lyse dage samt kølige nætter, der giver nogle af landets bedste forudsætninger for druerne, som anvendes i hvidvin og røde dessertvine. 

Huset i den sydlandske stil med gyldne mursten og karakteristiske vinduer byder dig velkommen til vingården i sydlandsk stil.
Når du ankommer til Svendborg Vingaard, er det tydeligt, at de sydlige traditioner bliver respekteret. Parret tilbyder vinsmagninger af deres mest fortryllende hvidvine og dessertvine i deres fascinerende showroom. De runde borde fuldender den unikke sydlandske stemning, samt gør det mulig at byde op til 56 personer velkommen til en vinsmagning.

Grunden er ca. 2 ha med vinmark, birketræer, brombærhegn og have. Birgitte og Jørgen laver primært hvidvine og dessertvine af deres druer, men tapper også birkesaft og plukker brombær, der bliver gæret til forskellige vintyper.

Lokalt dyrkede solbær, blåbær og ribs bliver indsamlet fra nærområdet og omdannet til fantastiske fynske dessertvine og bobler.

På hylderne finder du også druebrændevin lavet på deres egne druer - og øl og urtesnaps er på vej. Der sker hele tiden noget nyt på vingården, så gå ikke glip af en udsøgt vinoplevelse i det sydfynske.

Svendborg Vingaard holder vinsmagning og rundvisning for grupper på minimum 10 personer. For booking, kontakt indehaver Jørgen Sejer på nedenstående oplysninger. 

Åbningstider i butikken:
Torsdage  kl. 13 – 18.
Andre dage efter aftale.

Svendborg Vingaard
Gammel Skårupvej 155
5700 Svendborg
Telefon: 24 24 06 15 
Mobil:    40 80 79 15
E-mail: info@svendborgvingaard.dk