Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Nybro Frugtplantage

I september 2006 startede Nybro eget mini-mosteri. Et lille produktionsanlæg, til deres eget koldpresset most, blev etableret.

Meget er dog siden blevet ændret , da efterspørgslen blev større og større. Større produktionsapparat og ændrede arbejdsgange, samt mindre omstruktureringer blev senere hen en positiv nødvendighed.

Alle æbler der bruges til deres most, dyrkes og håndplukkes i egen plantage. Der anvendes udelukkende 1. sorterings æbler til alt deres most.

Æblemosten koldpresses på gammel- dags manér - uden nogen form for tilsætning. Mosten pasteuriseres (opvarmes til 80 grader) for at opnå længere holdbarhed. Holdbarheden er fra produktionsdagen 18 måneder og efter åbning 3-4 dage på køl for flaskerne og 5 uger på køl for Bag in box.

Det er langt fra alle slags æbler Nybro bruger til mosten, da de har vurderet, at en del æble-sorter gør mosten for sød og det ønsker de absolut ikke. Most´en er frisk og kraftig i smagen, med en anelse ”bid” i – som spiste man et æble direkte fra træet!

I gårdbutikken er der et stort udvalg i årstidens frugt. Da Nybro dyrker alt frugten selv, er udvalg afhængig af årstiden og vejret.

Deres egne produkter sælges direkte fra gårdbutikken til forbrugeren, således at alle varer er så friske som muligt.

Kig forbi, oplev plantagen, smag på mosten og se deres helt fantastiske sted!

Nybro Frugtplantage er medlem af Smagen af Fyn.

 

Åbningstider butik:
Der er åbent i Gårdbutikken
Mandag – fredag kl. 6.00 – 21.00
Lørdag – søndag kl. 10.00 – 16.00

Nybro Frugtplantage
Lille Salbyvej 54
5370 Mesinge
Telefon: 22 50 67 38
E-mail: info@nybrofrugt.dk