Sliders m. røget cheddar
Af madentusiasterne ved Det Fynske Spisekammer
Til 4 personer
Ingredienser
600 g hakket oksekød af god kvalitet (evt. hjemmehakket)
200 g røget cheddar fra Kirkeby & Thrane
200 g bacon
3 store løg
12 (hjemmebagte) krydderboller
Peber
Fremgangsmetode
Bøf, løg og bacon
Bacon steges semi-sprødt og tages af panden. Løgene skæres i halve, derefter i skiver og steges ved svag varme i baconfedtet. Friskkværnet peber iblandes oksekødet, som formes til pæne og forholdsvis flade hakkebøffer med en diameter omkring 9 cm. Disse steges på en middelvarm pande, så de bliver pænt brune. Og tages af varmen før de bliver helt faste i strukturen. Straks herefter lægges skiver af røget cheddar på de varme bøffer.
Servering
På under-bollen lægges de bløde løg, herpå bøffen og osten, bacon og lidt flere bløde løg. Afslut med over-bollen.
VELBEKOMME!
Se flere opskrifter!