Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Rodfrugter i kokosmælk

Til 2-3 personer. 

Ingredienser: 
750 g. blandede rodfrugter (F.eks. jordskokker og pastinakker
1 spsk. olie (F.eks. GourmetOlie koldpresset rapsolie)
2 stk. hakkede løg (F.eks. fra Torup Bakkegaard & Orelund)
20 g. hakket ingefær
1 hakket og udkernet chili
2 fed hakket hvidløg
1 spsk. god karry
1 dåse kokosmælk 
Salt, peber og grøntsagsbuillon.
Ris eller bulgur som tilbehør.

 

Fremgangsmåde: 
Kog ris/bulgur efter anvisning. 
Rens og skær rodfrugter i små firkantede stykker, ikke for små. 
Hak 2 løg. Hak ingefær, chili og hvidløg fint. Varm olien op og sauter løg, karry, hvidløg, ingefær og chili i 3 minutter. 
Tilsæt rodfrugter og hæld kokosmælken ved. Lad det koge op og sørg for at rodfrugterne stadig har bid. Spæd til med buillon undervejs, hvis vædden fordamper. 
Smag til med salt og peber og server.