Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Pastinakpuré som garniture til bøf

Til 2 personer

Ingredienser
2 gode bøffer  (f.eks. Limousinekvæg fra De Fynske Gårde)
500 g pastinak  (f.eks. Gourmetens Grønt)
4 spsk. rapsolie  (f.eks. GourmetOlie)
Kryddersalt og peber  (f.eks. Sæberiet)

Øvrigt tilbehør
Grøn salat efter eget valg (Frugt og Grønt)

Fremgangsmåde
Steg skrællede og ternede pastinakker let gyldne på en pande i halvdelen af rapsolien, i en pande som kan tåle at komme i ovnen. Hæld vand (evt. bouillon) ved, uden at det dækker pastinakken. Tilbered pastinakken færdig i ovnen, og rør, pisk eller blend alt efter din ønskede konsistens. Smag til med salt og peber.
Bøfferne steges ved middelhøj varme i resten af rapsolien, indtil de har nået en kernetemperatur på 58 grader, hvorefter de skal hvile i samme tid, som de har stegt (~medium). Til sidst strøs bøfferne med flagesalt og friskkværnet peber.

VELBEKOMME!

Se flere opskrifter!