Müslibar
Ca 8-10 stk.
Ingredienser
100 g müsli (f.eks. Øko Havets Müsli fra Økomølleriet Kragegaarden)
1-2 spsk. honning (f.eks. Forårshonning fra Skovgårde Biavl)
75 g brun farin
75 g smør
Evt. chokolade til pynt (f.eks. 70% Chokolade fra Konnerup og Co)
Fremgangsmåde
Smelt smør, brun farin og honning i en gryde, og vend det derefter i müsliblandingen. Bland det hele godt sammen, og fordel det derefter på en bageplade med bagepapir eller i en silikoneform. Du bestemmer selv, hvor tykke dine barer skal være.
Sæt dem i ovnen ved 150 grader i 10-15 minutter, men husk at se til dem løbende.
Derefter skærer du dem ud i de stykker og størrelse, du ønsker.
Tip: Som noget ekstra lækkert kan du smelte noget chokolade (f.eks. 70% Chokolade fra Konnerup og Co.) og dyppe dine müslibarer i eller pynte med chokoladen ovenpå.
VELBEKOMME!