Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Brownie

Mayette Konnerup fra Konnerup & Co. har delt sin opskrift på brownie med Det fynske spisekammer. Den er naturligvis lavet med chokolade fra Konnerup, så kan det kun blive en lækker brownie. Du kan købe chokoladen lige her.

12 stk.

Ingredienser
300 g chokolade, eks. Konnerup 70%
200 g saltet smør
3 æg
225 g rørsukker
75 g mel
2 tsk vanillepulver
1 tsk kanel
175 g ristede grofthakkede mandler
175 g syltede kirsebær, eks. Selleberg
175 g grofthakket chokolade, eks. Konnerup 70%

Det skal du gøre
Forvarm ovn 190 grader.
Smelt smør og chokolade sammen over vandbad.
Pisk æg og sukker til cremet konsistens.
Vend øvrige ingredienser i, i nævnte rækkefølge.
Læg bagepapir i lille bradepande 30×24 cm.
Bag 25 min.
Tip: For mere børnevenlig model: erstat chokolade 70% med fløde chokolade eks. Konnerups Java 35,8%

Velbekomme!

Se flere opskrifter!