Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Små gavekurve

Vores små gavekurve er fyldt med det bedste fra Fyn. Det er gavekurve af mindre størrelse, der til gengæld byder på store smagsoplevelser med lækre fynske specialiteter lige meget hvilken kurv, du vælger. En lille kurv, der udtrykker en stor gestus.

Om du skal give en gave til far, mor eller den lille slikmund, så byder vores små gavekurve på et udsøgt kulinarisk indblik i det fynske spisekammer. Og selv om det er små gavekurve, så er oplevelserne i dem stadig store. Få for eksempel den perfekte grillgave til manden med en lille gavekurv til den øltørstige eller få en mindeværdig sød stund med en lille gavekurv til slikmunden.

Små fynske gavekurve giver store glæder

Vores små gavekurve samler udvalgte fynske specialiteter, og er perfekt tilpasset til en hyggelig stund eller aften. Gavekurvene passer til både store og små lejligheder, og de indeholder lækkerier og specialiteter til enhver smag. Du vælger selv, hvilken gavekurv, der passer til din situation, men vi er sikre på, at du let kan finde den perfekte kurv. Gavekurvene er sammensat, så indholdet passer sammen, og du finder ikke en identisk kurv noget andet sted.

Læs mere