Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Gavekurve

 

Vores fynske gavekurve er den perfekte gave, når du har en særlig person, du gerne vil sige tak til, eller hvis du ganske enkelt vil forkæle én, du holder af. Gavekurve er også populære værtindegaver eller spændende alternativer til traditionelle vingaver eller blomster. Gavekurvene er sammensat, så indholdet passer sammen, og du finder ikke en identisk kurv noget andet sted.

Ved at købe vores gavekurve online får du leveret de lækreste fynske specialiteter direkte til døren – flot indpakket og klar til at forære væk. Vi vil nemlig gerne gøre det let at give en gavekurv i gave. Derfor kan vi også levere direkte til den heldige modtager. Det er bare at fortælle os det, når du gennemfører din bestilling online.

Køb din gavekurv online – let og enkelt

 

Fælles for alle gavekurve er, at de kun indeholder det bedste fra Fyn, så du kan give det bedste til de bedste. Vores gavekurve er desuden sammensat, så der er en variant til enhver type: Søde fristelser til en hyggeaften, spændende drikkevarer til en dejlig stund på terrassen og lokale madvarer til eksempelvis en lækker brunch.
Uanset om du er på udkig efter en gavekurv til manden der har alt, eller kvinden der har fortjent en smule ekstra luksus, så finder du den online her - i præcis det prisleje, der passer til din anledning. 
Forskellige anledninger lægger op til forskellige gaver, og derfor har vi samlet en række gavekurve, som både kan tilfredsstille den kulinariske og æstetiske sans. Vi har gavekurve til din familie og venner, men du finder ligeledes fynske lækkerier, du kan give i gave til din kollega eller som en vinderpræmie i en konkurrence. Vores gavekurve er inddelt i 3 kategorier: Små, mellem og store gavekurve.

 

Læs mere