Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Fynske grøntsager er fyldt med smag og enhver online bestilling af lækre, friske og sprøde grøntsager fra Fyn er derfor ikke blot en levering af råvarer, men også af smagsoplevelser. Her kan de solrige dage nemlig næsten fornemmes, når man sætter gaflen eller tænderne i grøntsagerne.

På Fyn er der en lang række producenter af grøntsager og fælles for dem alle er, at de er lokalt forankrede. Derfor passer de særligt godt på vores fynske omgivelser og har mange års ekspertise i at udnytte den fede fynske jord på bedst mulige og mest miljømæssigt skånsomme måde. Det betyder, at brugen af gødning og sprøjtemidler er på et minimum. Til stor glæde for Fyns natur og dyreliv, men også os som forbrugere.

Årstidens grøntsager fra Fyn

Da alle vores grøntsager er lokalt producerede afspejler sortimentet årstiderne. Sidst på foråret begynder salatsæsonen med alt hvad dertil hører som tomater og agurker. Om sommeren byder vi også på friske, smagfulde asparges og nyopgravede kartofler. Efterår og vinter er der derimod masser af sprøde kål og spændende rodfrugter som fynske jordskokker, fynske rødbeder og fynske pastinakker i vores sortiment. Klar til at lave den helt perfekte rodfrugtblanding eller bondesuppe.
Du kan se en oversigt over sæsonerne og deres råvarer i vores sæsonkalender

Vi leverer vores fynske grøntsager direkte til din dør og du kan bestille online. Er du ikke hjemme, når varerne ankommer sætter vi dem blot et aftalt sted – på den måde kan du nemt få lokale grøntsager fra Fyn ind i dit køkken.

Læs mere