Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Tro, Håb og Sodavand Thai Basilikum (25 cl)

Producent: Kunstbryggeriet Far & Søn

Fermentering betyder "at gære". Når vi fermenterer vores sodavand anvender vi i sin simpelhed den samme metode, som når man brygger champagne. Når gæren spiser af sukkeret i saften, udvikler den forskellige smagsnoter, der er med til at berige saftens egen karakter. Der kommer en dybde og nuance i drikken, der er helt unik og som er afhængig af hvilken type gær, der bruges og hvilken temperatur gæringen foregår under.

Fermentering er også med til at skabe naturlig kulsyre, der giver en frisk og dejlig boble, samt en lille fornemmelse af salt. Og som tilføjet bonus, udvikler fermenteringen også en smule alkohol. I vores tilfælde rammer vi en alkoholprocent på omkring 0,5.

Thai basilikum, ingefær, rød grape, lime, vand og sukker

Alc. 0,5 %

25.00 DKK inkl. moms
Antal:

Produkter fra samme producent