Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Øl

Fynsk øl byder på en verden af forskellige smagsvarianter, og da øl er blevet produceret i Danmark og på Fyn i hundredvis af år, så har vi haft noget tid til at perfektionere opskrifterne.

En hel verden af fynsk øl

Fyn er kendt for sine mange små og store bryggerier, men fælles for dem alle er, at de producerer fynsk øl af høj kvalitet. Derudover er de fynske bryggerier ikke bange for at bryde med traditionerne for fynsk øl. Derfor finder du også anderledes og utraditionelle ølvarianter. Vi har f.eks. den populære chili-øl, produceret i samarbejde med Chili Claus, på hylden.

Du finder også spændende øl fra Fyn med græskar, tang og valnøddesirup ligesom der naturligvis også er mulighed for at gå på opdagelse i de mere traditionelle øltyper som ale, bock og hvedeøl. Her er med andre ord fynsk øl for enhver smag, uanset om du er til det søde og mørke eller lyse og friske.

Fyn er mere end bare øl

Som noget nyt kan du også finde en række dansk mjød, produceret af lokale råvarer. Det vil helt sikkert kunne imponere til den næste julefrokost, påskefrokost eller herreaften. Du finder både en sød variant med fynske slåenbær og honning og en lidt mere bitter og fyldig smag i den markante mjød med strandmalurt fra de fynske kyster.