Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Mosgaard Whisky

Mosgaard Whisky er et nyt mikro-destilleri, som blev grundlagt i 2015. Destilleriet ligger på det naturskønne Sydfyn - smukt indrettet i et nedlagt landbrug med udsigt til æbleplantager og Langelandssundet.

Destilleriet, der drives af Jes og Gitte Mosgaard, producerer økologisk whisky og gin lavet udelukkende på de bedste, økologiske råvarer. Her er fokus på at kræse for detaljerne, og hver eneste destillering smages efter for at sikre den helt rigtige smag og aroma.

Her bliver ikke gået på kompromis med noget - heller ikke når det kommer til destilleriet, som er specialdesignet og håndlavet af dygtige håndværkere i Portugal; her har tusindvis af hammerslag givet fadene lige netop den facon, der er nødvendig, for at opnå den specifikke smagsprofil, der kendetegner produkterne fra Mosgaard Whisky.

Whisky’en er stadig på fad, men gin’en fås i tre varianter; Dry Gin, Tangerine Gin og Cask Aged Gin, som allerede er udsolgt på grund af stor efterspørgsel. 

Destilleriet har café og butik, hvor der er mulighed for at få smagsprøver samt købe andre lækre økologiske varer med hjem.

Mosgaard Whisky er medlem af Smagen af Fyn

Åbningstider café/butik:
Tjek hjemmeside

Mosgaard Whisky
Tanghavevej 43,
5883 Oure
E-mail: info@mosgaardwhisky.dk

 www.mosgaardwhisky.dk  

Vores produkter