Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Kunstbryggeriet Far & Søn

"Kunstbryggeriet Far & Søn blev grundlagt Hundstrup i december 2010. Her startede bryggeriet op som lige dele bryggeri og kunstprojekt. Kunsten i form af digte, lyrik og malerier blev fortolket i øl, og præsenteret så forskellige steder.

Undervejs er det også blevet til et væld af almindelige bryg, der har skabt grundlaget for flere af de øl man i dag finder i Kunstbryggeriet Far & Søns sortiment. De eksperimenter og erfaringer, der undervejs er blevet gjort med blandt andet høøl, ekstrakter, gær og urter, har givet en masse muligheder for at Kunstbryggeriet Far & Søn kan byde ind med noget nyt.

Kunstbryggeriet Far & Søn har siden foråret 2015 haft til huse i en hyggelig baggård til et ældre byhus i Svendborg. Her finder man udover selve bryggeriet, også vores restaurant.

Bryggeriets sortiment består til dels af vores faste øl, som man løbende også vil kunne finde i anderledes udgaver, samt bryg, der kun vil blive lavet én gang. Vi brygger i små batches, hvilket giver plads til leg og eksperimenter. Hos Kunstbryggeriet Far & Søn tror vi på det gode øl, og arbejder for at kunne give vores kunder og gæster smagsoplevelser, der sætter sig fast, således at I får lyst til at vende tilbage til vores øl.

I 2017 har vi udvidet med sodavandsfirmaet Tro, Håb & Sodavand. Visionen er at skabe kvalitetssodavand til det voksne publikum.  Det voksne publikum fordi vores sodavand er fermenterede, og derfor indeholder op til 1% alkohol. At fermentere sodavandene skaber en blidere brus og giver et naturligt produkt."

Restaurantens åbningstider:
Torsdag til lørdag kl. 17:30 – 22:00

Bryggeriets/butikkens åbningstider:
Tirsdag – lørdag kl. 10:00 – 18:00 eller efter aftale

Kunstbryggeriet Far & Søn
Vestergade 24
5700 Svendborg
Telefon: 6070 4321
E-mail: Kunstbryggeriet@gmail.com

www.kunstbryggeriet.dk

Vores produkter