Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Garden Theory

De to iværksættere, Julie Grønhøj Carlsen og Josefine Gervang Heimburger, fik idéen til grøntsager på bobler, da Josefine smagte en grøntsagssodavand på en tur til New York, og inden længe var de i gang med en god idé og en sodastream-maskine hjemme i køkkenet. I dag er ideen blevet til en virksomhed, som kalder sig Garden Theory.

Garden Theory udvikler og producerer økologiske sodavand lavet på friskpressede grøntsager. Vores sodavand er et hybridprodukt og trækker på tendenser fra både soft drink og juiceverdenen. Ved at kombinere de to har vi skabt et produkt, som leger med de gode og nærende ingredienser fra grønne juice, og som får tilført den klassiske sodavands friskhed i form af bobler. Garden Theory vil udfordre dine smagsløg og tilbyde et anderledes og overraskende lækkert udvalg af naturlige sodavand.

Sodavandene fås lige nu i varianterne agurk/mynte og fennikel. Men der bliver lige nu udviklet nye lækre smagsvarianter, som Josefine glæder sig til at præsentere på bl.a. dette års Heartland Festival. 

Garden Theory
Filippavej 57
5762 Vester Skerninge 
info@gardentheory.dk 

www.gardentheory.dk    
Garden Theory Instagram