Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Andtiljul.dk

Andtiljul.dk er et lille økologisk landsted på Østfyn, som opdrætter og sælger økologiske ænder og gæs. Dyrene går på 6 hektar græs i hele sommer perioden. Alle dyrene er dyrelægekontrollerede og bliver slagtet på et godkendt slagteri.

De økologiske ænder og gæs fra Andtiljul.dk er meget populære i lokalområdet, og mange kunder vender tilbage hver jul for at kunne tilberede en god, fynsk, økologisk and til juleaften.

Ofte kan du også købe ænder og gæs fra frost efter julesæsonen, og som noget nyt har de lavet grillpølser af and til grillsæsonene. 

Hos Andtiljul.dk har de dog også selvpluk i økologiske jordbær om sommeren, og i gårdbutikken kan du få udvalgte udskæringer af økologisk oksekød med kød fra egne dyr, der har gået på økologiske marker ved Bøsøre. Slagteren har sørget for, at der er udskæringer for enhver smag og at hele dyret udnyttes på den bedste måde. 

Besøg Andtiljul.dk, hvor du har mulighed for at se gæssene gå på marken og se de små ællinger, som er en stor begejstring for både store og små.

Åbningstider (Gårdbutikken åbner 28. oktober) 
Lørdag og søndag kl. 12-15
Mandag kl. 17-18
Passer tidspunktet dig dårligt, ringer du bare så kan andet aftales.
 

Andtiljul.dk
Revsøre Skovgaard
Revsørevej 60
5874 Hesselager
Telefon: 40317716 / 30895524
www.andtiljul.dk