Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Alfred Pedersen & Søn

Du kender helt sikker "Katrine & Alfred"-tomaterne fra dit lokale supermarked, og de kommer fra gartneriet Alfred Pedersen & Søn i Odense. Gartneriet blev grundlagt i 1948 af Katrine & Alfred Pedersen. Det startede med to små drivhuse, hvor der blev dyrket snitblomster. Snart blev der bygget flere drivhuse, og snitblomsterne blev skiftet ud med agurker. I 1976 startede Katrine & Alfred med at dyrke tomater, som blev solgt på auktionen i Odense.

I dag er Katrine & Alfreds søn, Madsm både daglig leder og ejer af Gartneriet Alfred Pedersen & Søn ApS, og han er 4. generation af gartnere i familien.

For at få den bedste smag frem i tomater er det meget vigtigt, at de får lov til at modne helt på planten. Katrine & Alfreds tomater bliver i modsætning til næsten alle andre tomater på markedet plukket helt solmodne.
Grunden til at tomater som oftest ikke plukkes røde er, at det giver nedsat udbytte at lade tomaterne modne. Desuden kan en automatisk sorterings maskine heller ikke håndtere modne tomater, da de meget let revner.
Men da Katrine & Alfred sorterer og plukker alt i hånden, direkte fra planten ned i deres bakker, er det muligt at plukke tomaterne helt modne.

Alfred Pedersen & Søn 
Assensvej 217 - 5250 Odense SV
Telefon: 65962927

http://www.tomater.dk/