Find produkt eller producent

Vis alle produkter

- Chili øko - middel-stærk styrke (40 g)

Producent: Den Økologiske Chilifarm

I denne bakke får du op til flere udvalgte chilisorter, der alle har deres middel-stærke styrke tilfælles (udvalget varierer). I selve bakken medfølger en pjece, hvorpå du kan læse mere om sorterne, og hvad de bidrager med af smagsindtryk og styrke i din madlavning.

Om Den Økologiske Chilifarm
Den Økologiske Chilifarm bygger på en fælles passion for chilifrugten og det sydamerikanske køkken. Chilifarmen har som sit erklærede mål at sætte fokus på alle de egenskaber chilien også har, foruden sin styrke. Chilifarmen startede i små spirebakker placeret i solrige vindueskarme, og spirede hurtigt op blandt en masse interesserede organisationer og mennesker. Deres vision og mål er at fortsætte med at gro, sætte fokus på vigtigheden af økologiske dyrkningsprincipper, og fusionere det sydamerikanske køkken med det danske, gennem brugen af chili.

Med godt 20 forskellige sorter forsøger Den Økologiske Chilifarm at medvirke til at øge diversiteten.
Chilifrugter findes nemlig i de smukkeste farver med de skønneste og mest forskellige smagsnuancer, samtidig med at de rummer hele styrkeskalaen. Dette gør frugten helt unik. Med over 3.000 vidt forskellige chilisorter er vi sikre på, at chilifrugten kan komplimentere stort set alle verdens køkkener og personlige præferencer.

Levering: 7 dage

33.00 DKK inkl. moms
Antal: