Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Garden Theory

Garden Theory er økologisk grøntsagssodavand fra Fyn med fynske ingredienser. De to iværksættere, Julie Grønhøj Carlsen og Josefine Gervang Heimburger, fik idéen til deres sodavand med grøntsager, da Josefine smagte en grøntsagssodavand på en tur til New York, og inden længe var de i gang med en god idé og en sodastream-maskine hjemme i køkkenet. 

Sodavanden laves på saft fra pressede økologiske og fynske grøntsager i sæson. Julie og Josefine giver et alternativ til en almindelig sodavand med deres anderledes, overraskende og lokalt producerede grøntsagssodavand. Alle deres grøntsager bliver indkøbt fra fynske producenter, og drikken bliver tappet på Ørbæk Bryggeri på Fyn. 

Sodavandene fås lige nu i varianterne agurk/mynte og fennikel. Julie Grønhøj Carlsen og Josefine Gervang Heimburger følger sæsonerne, hvilket løbende giver nye, spændende og lækre smagsvarianter af deres økologiske sodavand. Derfor er der allerede flere andre varianter på tegnebrættet, blandt andet rød peberfrugt, squash/rosmarin, rødbede og tomat/selleri.

Produkterne kommer på webshoppen inden længe! 

Garden Theory
Filippavej 57
5762 Vester Skerninge 
info@gardentheory.dk 

www.gardentheory.dk