Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Gourmet-ruten

Fyn er Danmarks have, og på Fyn er der heldigvis mange gode restauranter, som ivrigt gør brug af vores sprøde, friske råvarer og skønne specialiteter. Nedenfor finder du en liste med Fyns bedste restauranter, hvor fynske råvarer er i højsædet og fornyelse og kvalitet går hånd i hånd. 
Velbekomme!

Bacchus - Vestergade 96B, Odense
Bacchus’ kendetegn er en fortolkning af det klassiske franske køkken baseret på smagen, håndværket og stoltheden i hjemmelavede produkter. Et fransk koncept konsekvent gennemført. De har passion for det, de laver, og har respekt for deres fag. For åbningstider se hjemmeside. Tlf.: 23 37 00 04

Falsled Kro - Assensvej 513, Millinge
På Falsled Kro går man ikke på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Her er kun de bedste råvarer gode nok - helst lokale råvarer fra den fynske muld. Deres franske køkken har et tydeligt strejf af nordisk, hvor de formidler tingene på den mest enkle måde. For åbningstider se hjemmeside. Tlf: 62 68 11 11.

Lieffroy - Skræddergyden 34, Nyborg
Hos Lieffroy er maden fremstillet af de bedste råvarer – gerne fra lokalområdet. De anser Fyn for at være Danmarks have, hvilket deres gæster skal nyde godt af. Menuen skifter hver anden uge og afspejler den aktuelle sæson. Deres koncept er en tre retters menu, hvor kvalitetsniveauet er højt og prisniveaet nede på jorden. Der er mulighed for at tilkøbe 3 ekstra retter og en vinmenu. For åbningstider se hjemmeside. Tlf: 65 31 24 48.

No. 61 - Kongensgade 61, Odense
Hos Restaurant No.61 serveres der mad fra det klassiske danske og europæiske køkken. De traditionelle kokkedyder bliver respekteret og deres køkken afspejler dansk gastronomisk kulturhistorie. Fokus ligger på, at komme tilbage til rødderne og koncentrere sig om mad og drikke. Det overflødige er skåret væk og der er lagt fokus på det vigtige, nemlig det enkelte måltid og en hyggelig atmosfære. For åbningstider tjek hjemmeside. Tlf.: 61691035 


Restaurant Pasfall - Brandts Passage 31, Odense 
Hos Pasfall er køkkenet franskinspireret med plads til fornyelse og med rødder i det fynske, som i høj grad inspirerer, når det gælder råvarevalg. Hos Pasfall kan man nemlig både opleve boghvedechips, rygeost og den fynske klassiker brunsvigeren – alt sammen tilberedt med øje for fornyelse og gastronomi. For åbningstider tjek hjemmeside. Tlf.: 23270000


Rudolf Mathis - Dosseringen 13, Kerteminde
Hos Rudolf Mathis har de specialiseret sig i gastronomiens kunst med skaldyr og fisk som udgangspunkt. De forkæler deres gæsters smagsløg med et rigt udbud af friske fisk og årstidens bedste råvarer sammen med udsøgte og nøje afstemte vine. Nyd udsigten over Kerteminde havnebassin, imens du får en oplevelse ud over det sædvandige. For åbningstider tjek hjemmeside. Tlf.: 65 32 32 33.

Sortebro Kro - Sejerskovvej 20b, Odense
Hos Sortebro Kro kalder de deres køkkenstil for “Smagens Køkken og et moderne egnskøkken”. Alt mad er lavet fra bunden og med stor respekt for de gode råvarer. Køkkenet følger sæsonen og om efteråret syltes og henkoges sæsonens frugt, bær og grønt. De har fokus på de lokale råvarer og får bl.a. varer fra Den fynske landsby, som ligger tæt på kroen. For åbningstider tjek hjemmeside. Tlf.: 66 13 28 26.

The Balcony - Vestergade 68, Odense
The Balcony anvender sæsonbetonede råvarer og har nøje sammensatte menuer. Der leveres en spiseoplevelse i særklasse og der bestræbes på at gøre hver eneste aften til noget særligt. Du kan forvente et køkken med et højt teknisk niveau og en blomstrende kreativitet, hvor velsmagen og råvarer er i fokus. The Balcony har udfordret den klassiske vin-menu og tilbyder derfor også en alkoholfri juice-menu, som er nøje afstemt retterne. Du kan naturligvis også få en nøje udvalgt kvalitets vin-menu. For åbningstider tjek hjemmeside. Tlf.: 66 11 74 20